Home

Events

Acustic LIVE @ Rockstadt

  • Date: August 4, 2016
  • Time:19:00
  • Location: Brasov, Ro
  • Venue: RockstadtNicolae Titulescu Nr 2P, 500271 Brasov, Romania
  •  Join us

Acustic LIVE @ Rockstadt – Showul marcheaza si debutul unei noi serii de evenimente – Acustic LIVE pe terasa Rockstadt – , showuri exclusive pentru Brasov, concerte acustice ce vor avea loc doar pe terasa clubului

Dan Byron si Luiza Zan vor sustine un show exclusiv pe terasa clubului Rockstadt, in data de 4 august, incepand cu ora 19:00.
Dan si Luiza vor oferi un spectacol divers, greu de clasificat si descris, ce-si trage influentele din background-ul artistic extreme de variat al amandurora. Dan Byron este compozitor, vocalist, flautist si chitarist in formatia de rock alternativ/progresiv byron pe care a infintat-o in 2006, in timp ce Luiza Zan este o prezenta constanta si distinsa a scenei de jazz autohtone, cu un prim album de autor, ‘Heritage’, lansat recent.

Avand la dispozitie doar vocile si chitarele, cei doi va vor plimba prin acorduri rock, pop, jazz sau gospel, facand din Live Acustic Duo o experienta ce trebuie traita macar o data!

Concertul incepe la ora 19:00 (FIX), iar pretul unui bilet este de 40 de lei. Biletele se pot fi achizitionate in avans de la club Rockstadt.

IMPORTANT! Locurile pentru acest concert sunt limitate la 120, concertul avand loc pe terasa clubului Rockstadt.