Home

Events

AFRODIZZY & SLOWMOTION

  • Date: April 13, 2018
  • Time:20:00
  • Location: Sfantu Gheorghe, RO
  • Venue: SzimplaStrada 1 Decembrie 1918, Nr.37

AFRODIZZY & SLOWMOTION

Născut din dorința de a colora puțin peisajul din jazz-ul autohton  cu nuanțe calde și vesele, ”Afrodizzy” este un proiect născocit de cunoscuta cântăreață/compozitoare Luiza Zan, împreună cu ghitaristul Iulian Pavelescu.

Prieteni și colegi încă din timpul facultății, cei doi muzicieni au cântat împreună pe scena festivalului Gărâna în 2003 și și-au propus să reînvie acum pe scenă atmosfera plină de entuziasm, optimism și emoție creatoare, specifică vârstei absolvenței. În ton cu planul ticluit, repertoriul propus este unul dinamic, de origine afro/jazz/funk/soul, presărat cu momente în care publicul însuși va prelua bagheta de dirijor și va dicta mersul lucrurilor.

Celor doi li se alătură saxofonistul Ors-Albert Nagy, alias Slowmotion, membru în Szempol Orkesztra și o prezență îndrăgită de locuitorii orașului Sfântu Gheorghe.

Un concert-experiment, în care trei muzicieni își propun să testeze optimismul publicului, încrederea acestuia într-o lume lipsită de griji, cel puțin pentru câteva zeci de minute și, mai ales, predispoziția către buna dispoziție a acestuia.