Home

Events

Akua Naru

  • Date: September 7, 2018
  • Time:21:00
  • Location: Bucuresti, RO
  • Venue: Arenele RomaneCutitul de Argint, No. 3, Parc Carol, Bucharest, Romania
  •  Buy now

The Fresh o readuce pe Akua Naru în București într-o variantă inedită, acompaniată de The Fresh Symphonic Orchestra. Artista va cânta piesele de pe noul său album intitulat „The Blackest Joy”. Alături de ea, vor performa pe scena Arenelor Romane: Alexandra Ușurelu împreună cu cei șase colegi de trupă & Muse Quartet, Luiza Zan care aduce influențele jazz, YCCMD, în timp ce warm-up-ul va fi asigurat de Rammon.

akua naru (Latanya Hinton), expertă în muzică hip – hop, reușește să combine versurile sensibile în cântecele sale, introducând elemente de jazz și muzică tradițional africană în toate spectacolele sale. Primul său album de succes a fost lansat în 2011 „The Journey Aflame”.

Luiza Zan a studiat canto clasic timp de 9 ani consecutiv, urmând cursurile Liceului de Artă din Piatra Neamț și pe cele ale Universității de Arte Iași. Artista s-a implicat de-a lungul timpului în proiecte muzicale, aceasta considerându-se muzician, nu solistă într-o trupă.

BILETE:

Early Bird – primele 1000 – 49 lei – SOLD OUT
Pre-sale – urmatoarele 1000 – 59 lei – SOLD OUT
Regular tickets  – 69 lei


Ultimele bilete la prețul de 69 lei le găsiți pe http://thefresh.ro/ si in rețeaua partenerilor noștri: MyTicket, iaBilet.ro și Bilete.ro.

PARTENER: AHEAD

SPONSORI:
Glo, Ballantine’sAQUA CarpaticaGambrinus Vintage

PARTENERI MEDIA:
RADIO GUERRILLAUtv5 to goNOIZZ.roIQadsIQoolSneaker Industry