Home

Events

ALL 4 LOVE

  • Date: May 5, 2019
  • Time:18:00
  • Location: Sfântu Gheorghe, RO
  • Venue: SCENA PRINCIPALĂPiața Libertatii, nr. 1, Sfântu Gheorghe
  •  Join us

ALL 4 LOVE – Zilele Sfântu Gheorghe 2019

După un concert răsunător la Arenele Romane în toamna anului trecut, cvartetul Luiza Zan – ALL 4 LOVE vine la Zilele Sfântu Gheorghe cu o propunere muzicală pe gustul publicului, aducând aminte de perioada SLANG, cu piese din zona funk, R&B și jazz, cu compoziții proprii și aranjamente inedite după piese de Bob Marley, Nancy Wilson, Erykah Badu.

Cei patru muzicieni își vor arunca unul altuia ștafeta improvizatorică, interacționând liber și dinamic, într-o continuă mișcare scenică.

Luiza Zan consideră că jazzul românesc contemporan este unul dintre cele mai exotice fenomene. Dintre premiile sale, amintim premiul II obținut  la Concursul de voce Shure Jazz /Shure Jazz Voice Competition/ de la Montreux, care este unul dintre cele mai vechi festivaluri de jazz din Europa și este de clasă mondială. Luiza este membru al ansamblului SLANG din 2004, cu care a câștigat primul loc la Festivalul Cerbul de Aur. La Gala Jazz organizată În primăvara anului 2012 a beneficiat de premiul  ”Muzicianul anului 2011”.

Ea este cunoscută şi în calitate de compozitor al filmelor „Carambol”, „Circul Vesel” și „Maria”, dar cântă și întreaga muzică a spectacolului ”Năpasta” al lui  Radu Afrim și tot ea participă cu succes la spectacolul organizat la Teatrul Național Român.

Luiza  se simte în largul ei în toate stilurile, este o artistă foarte instinctivă dar în același timp și foarte inteligentă.

Membrii trupei: Luiza Zan (voce), Albert Tajti (pian), Răzvan Cojanu (bass), Radu Pieloiu (tobe)