Home

Events

Elefantul Curcubeu

  • Date: April 1, 2018
  • Time:18:00
  • Location: Bucharest, Romania
  • Venue: ParkLake Shopping CenterParkLake Shopping Center Mall Liviu Rebreanu Street, Number 4, District 3, București

Elefantul Curcubeu

Nume mari ale scenei de jazz din RomDin 4 februarie, nume mari ale scenei de jazz din România au concertat în fiecare duminică la ParkLake, contribuind la promovarea muzicii jazz în rândul celor mai tineri din public. Și credem că am reușit tot ce ne-am propus, având în vedere numărul mare de tineri și implicarea lor la concertele și atelierele „Elefantului curcubeu”.

De această dată, vă invităm duminică, 25 martie, de la ora 18:00, la concertul „AFRODIZZY” susținut de Luiza Zan acompaniată la chitară de Iulian Pavelescu.

Veți putea asculta cel mai nou proiect muzical al celor doi artiști, cu muzici de sorginte afro/jazz/funk/soul, presărat cu momente în care publicul însuși va prelua bagheta de dirijor și va dicta mersul lucrurilor.

Evenimentul va avea loc pe scena „Main Square” de la parter din ParkLake Shopping Center.

Concertul și atelierul fac parte din proiectul „Elefantul curcubeu”, o inițiativă UCIMR, co-finanțată de AFCN, prin care organizatorii și-au propus să aducă mai aproape muzica jazz în rândul celor mai tineri din public și nu numai, evidențiind capacitatea sa de a transmite o lume plină de culoare, contrar percepției generale conform căreia jazz-ul este o muzică inaccesibilă.

Despre AFRODIZZY

Născut din dorința de a colora puțin peisajul din jazz-ul autohton cu nuanțe calde și vesele, ”Afrodizzy” este un proiect născocit de cunoscuta cântăreață/compozitoare Luiza Zan, împreună cu ghitaristul Iulian Pavelescu.

Prieteni și colegi încă din timpul facultății, cei doi muzicieni au cântat împreună pe scena festivalului Gărâna în 2003 și și-au propus să reînvie acum pe scenă atmosfera plină de entuziasm, optimism și emoție creatoare, specifică vârstei de liceu. În ton cu planul ticluit, repertoriul propus este unul dinamic, de sorginte afro/jazz/funk/soul, presărat cu momente în care publicul însuși va prelua bagheta de dirijor și va dicta mersul lucrurilor.

Un concert-experiment, în care doi muzicieni, doi prieteni, își propun să testeze optimismul publicului, încrederea acestuia într-o lume lipsită de griji, cel puțin pentru câteva zeci de minute și, mai ales, predispoziția către buna dispoziție a acestuia.

Mai multe despre programul „Elefantului curcubeu”, aici:
Elefantul curcubeu | Stagiune de jazz și ateliere pentru copii

#UCIMR, #CofinantatAFCN, #ParkLake, #RomanianJazz, #LuizaZan, #IulianPavelescu.