Home

Events

Heritage Autumn Tour

  • Date: November 19, 2016
  • Time:21:00
  • Location: Timisoara, RO
  • Venue: Sala CapitolBd. C. D. Loga nr.2, Timișoara, Romania
  •  Join Us

Heritage Autumn Tour starts at Gala Blues Jazz Kamo

Luiza Zan – voce
Fonay Tibor – contrabas, chitara bas
Gálfi Attila – tobe
Gyárfás István – chitara
Sárik Péter – pianLuiza Zan
Cu influenţe puternice în muzică clasică şi cu rădăcini solide în muzică de jazz, Luiza Zan s-a dezvoltat ca si o cântăreaţă multilaterală.

A cântat alături de nume sonore din România și din afara țării, dintre care Sorin Romanescu, Mircea Tiberian, Pedro Negrescu, Romeo Cosma, Alex Man, Abert Tajti, Liviu Butoi, Rick Condit, Dave Stamps, Petras Geniusas, Corinne Chapelle și alții.

Pasiunea pentru jazz îi aduce premiul al II-lea la Shure Jazz Voice Competition, din cadrul Festivalului de Jazz din Montreux, cel mai vechi festival din Europa şi unul dintre cele mai aclamate din lume.

Fonay Tibor
În 2013 a absolvit Universitatea de Muzică “Liszt Ferenc” din Budapesta şi î
n acelaşi an câştigă concursul de talent Orszáczky Jackie .

În 2014, în semn de recunoaştere a talentului său, primeşte premiul Junior Prima . Este unul dintre cei mai căutaţi artişti maghiari din generaţia sa.

Gálfi Attila
În anul 2000 a câştigat premiul “A fesztivál dobosa” (cel mai bun toboşar) la Festivalul Naţional de Jazz Trencsényi. Ca membru al trupei Transform Quintet întreprinde mai multe turnee cu Joey Calderazzo şi în anul 2010 produc împreună un album.

Este membru permanent în numeroase formule interpretative.

Gyárfás István
Gyafi – pe porecla lui populară- este una dintre cele mai populare personalităţi de jazz din Ungaria. După absolvirea colegiului, şi-a început cariera ca violonist, dar pe plan internaţional a devenit recunoscut ca chitarist. A cântat alături de artişti renumiţi ca: Peter Erskine, Scott Hamilton, Herbie Mann sau Ken Peplowsky.

Sárik Péter
De-a lungul anilor, munca lui ca pianist şi compozitor a fost recompensată cu nenumărate premii, atât în Ungaria, cât şi în întreaga lume.

Sárik Péter Trió în prezent este unul dintre cele mai populare proiecte din Ungaria.
Ultimul lor album câştigând Grammy-ul maghiar, adică premiul Fonogram pentru Cel mai bun album al anului din Ungaria pentru albumul „Jazz Request Show”.
Facebook event: Gala Blues-Jazz Kamo