Home

Events

JAZZ FUZZ

  • Date: July 25, 2019
  • Time:21:00
  • Location: Bucuresti, RO
  • Venue: Amfiteatru TNBBulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
  •  Sold Out

JAZZ FUZZ

Jazzin’ TNB este prezentat în parteneriat Amfiteatrul în aer liber, unde sunteți așteptați să redescoperiți acest gen muzical la înălțime. Jazzin’ TNB nu este doar un eveniment muzical dedicat cunoscătorilor de jazz, ci și un prilej de a aduce în inimile unui public mai puțin inițiat, tainele și magia jazz-ului, creând o experiență unică.

Următorul eveniment din cadrul programului este JAZZ FUZZ – un adevărat tratament acustic, propus de Luiza Zan într-un mix aparte, alături de Albert Tajti, Michael Acker și invitatul lor surpriză.

Conceptul presupune adăugarea unor componente electronice complexe, pieselor cunoscute din repertoriul standard de jazz, producând astfel sonorități intense, pe alocuri aspre sau acide, unor piese dealtfel calme (precum “Autumn leaves” sau “Summertime”).

Rezultatul: un concert care proiectează noi valențe în creativitatea artistică, revigorănd și recalibrănd sound-ul de jazz clasic. Un concert electric, pornind de la vibrații clasice, menit să pună în valoare ridurile de zâmbet și să descrețească frunțile.

– – – – – – – – – –

Componență:

Luiza Zan (voice)

Albert Tajti (keys)

Michael Acker (bass)

Alex Harding (sax)