Home

Events

Jazz In The City

  • Date: March 31, 2023
  • Time:19:00
  • Location: Galați, RO
  • Venue: Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard"50 Mihai Bravu, Galati, Romania, 800208
  •  Buy now

Jazz In The City III – Waters of March

Jazz In The City III – Waters of March, aduce pe scenă nume sonore ale jazz-ului românesc actual: Luiza Zan și Sorin Zlat Trio.

Luiza Zan este una dintre cântărețele excepționale ale jazz-ului românesc contemporan. Cu o voce caldă și impunătoare, interpretările sale pline de #sensibilitate, #virtuozitate și #eleganță stârnesc emoții în rândul spectatorilor, cu fiecare apariție pe scenă. Creativă, implicată și talentată, Luiza Zan nu lipsește din marile concerte și festivaluri de #jazz, atât din România, cât și din străinătate, concertând de-a lungul timpului alături de nume sonore ale acestui gen muzical. Compune muzică de film, de teatru, muzică pentru spectacole de dans contemporan și, bineînțeles, piese de jazz. A lansat numeroase albume cu lucrări proprii, câștigând atât aprecierile publicului cât și a criticilor de specialitate.

Sorin Zlat Trio a luat naștere în anul 2008, din inițiativa binecunoscutului muzicianului Sorin Zlat, abordând diferite stiluri, de la cool jazz, latin, la bossa nova, post-bop și clasic. Ansamblul și-a câștigat recunoaștere pe scena jazz din România și din străinătate, bucurându-se de numeroase apariții pe scene de concert și festivaluri de jazz de notorietate din întreaga lume. Formația este alcătuită din: #pianistul Sorin Zlat#contrabasistul Adrian Flautistu și #toboșarul Iulian Nicolau.

Vă așteptăm să petreceți alături de noi o seară specială, într-o atmosferă de excepție.

Facebook event:  Jazz In The City III

Bilete: BLT.ro