Home

Events

Jazz in the Park

  • Date: July 1, 2018
  • Location: Cluj Napoca, RO
  • Venue: Central ParkPARCUL CENTRAL

Jazz in the Park – Cluj Napoca

Jazz in the Park aduce pe Luiza Zan Trio in Cluj Napoca.

Luiza Zan este una din cele mai proeminente voci ale jazz-ului românesc. Cu virtuozitate și eleganță, vocea ei caldă și impunătoare doboară ușor bariera tiparelor și a preconcepțiilor.

A câştigat numeroase premii la concursurile autohtone de jazz, pasiunea pentru competiţie ducând în 2014 la prestigiosul şi de netăgăduit mult meritatul premiu al II-lea la Shure Jazz Voice Competition în cadrul festivalului de Jazz din Montreux, Elveţia, cel mai vechi festival din Europa şi unul dintre cele mai aclamate din lume.

Pasională şi tandră, aprinsă şi înţelegătoare. Astfel ar putea fi cuprinsă în câteva cuvinte muzica Luizei. New jazz inspirat de Billie Holliday, Ella Fitzgerald, Kurt Elling, Dianne Reeves şi mai ales Nat „King” Cole. Soul & funk inspirat de Aretha Franklin, Chakka Khan, Erykah Badu. Hip hop & R&B inspirat de D‘Angelo, Angie Stone, Bilal. Toate sunt trăsături ale unei voci pline de forţă şi trăire.

Luiza Zan – voce

Iulian Pavelescu – chitară

Lehel Vitalyos – contrabas

Accesul este liber, pe bază de bilet neobligatoriu pe care dacă dorești îl poți cumpăra de aici și din rețelele bilete.roEventim și BiletMaster.