Home

Events

Luiza Zan & Jazzpar Trio

  • Date: February 15, 2020
  • Time:19:00
  • Location: Sibiu, RO
  • Venue: Sala Thalia - Filarmonica de Stat SibiuStrada Cetății 3-5, Sibiu 550160, Romania
  •  Buy Now

Luiza Zan & Jazzpar Trio

Carnavalul se va încheia spectaculos, pe 15 februarie, cu un concert de jazz în „Chimnița” Filarmonicii, alături de Luiza Zan, una dintre cele mai frumoase voci ale jazz-ului românesc, și Gáspár Csaba – vioară, vocal, Gáspár Álmos – chitară și Vitályos Lehel – contrabas. Artiștii revalorifică sound-ul și farmecul anilor ’30 din Parisul lui Django Reinhardt care s-a lăsat inspirat de jazz-ul american și căruia i-a acordat elemente de originalitate, dând naștere stilului gipsy jazz, cunoscut și sub numele de manouche jazz.

Concertul „Luiza Zan & Jazzpar Trio” este programat la ora 19.00, iar accesul se va face direct din Parcarea Sălii Thalia.

Biletele pentru evenimentele din cadrul carnavalului pot fi achiziţionate de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (Sala Thalia, Str. Cetăţii nr.3-5), de luni până vineri între orele 10.00 – 12.00 și 13.00 – 16.00 și online pe www.iabilet.ro.

Prețul unui bilet este de 20, 30 sau 40 de lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%. Evenimentul este organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.