Home

Events

Luiza Zan & Hungarian All Stars – Lansare album “Heritage”

  • Date: March 4, 2016
  • Time:19:00
  • Location: Ploiesti, Romania
  • Venue: Filarmonica Paul ConstantinescuStrada Anton Pann 5
  •  Buy Now

Pe 4 martie, de la ora 19, Filarmonica “Paul Constantinescu” din Ploieşti vă invită la concertul Luizei Zan alaturi de Hungarian All Stars, concert în care vă este prezentat albumul de autor “Heritage”. Fiind al şaselea produs discografic, “Heritage” este scris în întregime de Luiza, atât versurile, cât și muzica reprezentând evocări explicite ale vieții artistei, precum și descrieri amănunțite ale strămoșilor ei, acest album fiind o plimbare intimă printre crengile arborelui genealogic al familiei Zan.

Întregul album este dedicat memoriei mamei, Maria Zan, îndrăgit profesor de violă și vioară, cea care a încurajat cariera de muzician a Luizei, plecată prea devreme dintre noi în iarna lui 2014.

Heritage este un album de jazz, presărat cu elemente folclorice și improvizații vocale de o coloristică extrem de variată, cu improvizații instrumentale de mare angajament și care lasă moștenire publicului român o lucrare unitară, inspirată și de o frumusețe ieșită din comun.

Albumul emană o melancolie amestecată cu recunoștință iar nota generală imprimată planului sonor este de aducere-aminte a valorilor și tradițiilor moștenite, motiv pentru care a primit acest titlu.

O editie speciala a emisiunii “Jazz & Blues Avenue”, emisiune portret dedicata Luizei Zan si albumului “Heritage”, va fi prezentată de Andi Enache, luni 29 februarie de la orele 22:00 la Radio WYL FM. (http://www.radiowylfm.ro/)

Tracklisting

Cannot show track listings from non-public, non-published posts.

Video from Youtube