Home

Events

Sara Pe Deal Festival

  • Date: May 26, 2023
  • Time:20:30
  • Location: Botoșani, RO
  • Venue: Amfiteatrul de la Cornișastr. Neculai Sofian nr.1, Botosani
  •  Buy now

Prima ediție a Festivalului Muzical „Sara pe Deal” va avea loc la Botoșani, în Amfiteatrul de la Cornișa

Noul material discografic semnat Luiza Zan este un text narativ literar în versuri pe muzică, ce descrie cu lux de amănunte peisajul sătucului de munte în care Luiza şi-a mutat viaţa, odată cu izbucnirea pandemiei. Din zbucium, mirare şi trăiri intense în sânul naturii, s-a născut un amalgam de armonii, sunete şi texte ce se desfăşoară pe parcursul enunţului muzical al acestui material discografic.

Fiecare hâlboană a pârâului, fiecare piatră din zidurile bisericii vechi din secolul al XIV-lea, fiecare creangă din Copacul Şaman sunt descrise în piesele albumului, printre compoziţii regăsindu-se inclusiv o piesă dedicată unei păsări de noapte care îşi are culcuş în acoperişul casei Luizei.

Compoziţiile sunt semnate Luiza Zan şi aranjate împreună cu Vlad Briciu, genialul pianist al grupului care semnează acest proiect. Alături de cei doi, muzicienii care au contribuit la conceperea acestui material discografic, înregistrat în martie 2023 la StartRec -producător muzical Ieronim Pogorilovschi- sunt:

Dimitrie Cristian Milea – chitară bas

Răzvan Florescu – vibrafon

Philip Goron – percuţie

Anthony Gutierrez – tobe