Home

Events

Luiza Zan & Hungarian All Stars – Lansare album “Heritage”

  • Date: March 6, 2016
  • Time:20:00
  • Location: Sfântu Gheorghe, Romania
  • Venue: Teatrul ”Andrei Mureșanu”str. Korosi Csoma Sandor, nr.10

În data de 3 Martie, la Clubul Țăranului din Capitală, va avea loc lansarea albumului de jazz ”Heritage”, purtând semnătura Luizei Zan. Avându-i ca protagoniști pe Sarik Peter (pian), Gyarfas Istvan (ghitară), Attila Galfi (tobe), Fonay Tibor(bass) și Ioana Mardare (violă), ”Heritage” reprezintă primul material de autor al cântăreței, în întregime dedicat memoriei mamei sale.
Heritage este un album de jazz, presărat cu elemente folclorice și improvizații vocale de o coloristică extrem de variată, cu improvizații instrumentale de mare angajament și care lasă moștenire publicului român o lucrare unitară, inspirată și de o frumusețe ieșită din comun.
Lansarea oficială va avea loc pe 3 martie la Clubul Țăranului, concertul de lansare, intitulat Luiza Zan & Hungarian All Stars începând cu ora 20.00, urmat de un turneu care se va plimba prin orașele : Ploiești – 4 martie (Filarmonica Paul Constantinescu), Brașov – 5 martie (Rockstadt), Sfântu Gheorghe – 6 martie (Teatrul Andrei Mureșanu), Cluj – 8 martie (Cinema Florin Piersic), Miercurea Ciuc – 9 martie (Casa Studenților).

Biletele pentru concertul de la Sfântu Gheorghe, în valoare de 15 lei, se vor găsi, începând cu 19 februarie, la Biroul de Evenimente Culturale și la difuzorii Asociației de Tineret Ecou. Rezervările se pot face și telefonic la 0753.431.421.