Home

Events

VerSETS of JAZZ

  • Date: February 1, 2019
  • Time:19:00
  • Location: Bucuresti, RO
  • Venue: Qreator by IQOSBulevardul Aviatorilor 8A
  •  Join us

VerSETS of JAZZ la Qreator

Vă așteptăm vineri, 1 februarie, de la ora 19:00 la primul concert din Stagiunea de Jazz și Literatură „VerSETS of JAZZ”.

Vor concerta Luiza Zan acompaniată de Albert Tajti la pian, iar Radu Vancu va fi invitat să citească din cele mai recente poeme. Altfel spus, cei trei creatori vor compune „Volumul 1” dintr-o stagiune care sperăm că va rămâne mult timp pe rafturile preferințelor voastre:)

Evenimentul va avea loc la parterul Qreator din Piața Victoriei (Bd. Aviatorilor nr. 8A), iar intrarea va fi liberă prin rezervare la adresa rezervari.ucimr@gmail.com

BONUS de mobilitate: cei care vin cu PONY Car Sharing beneficiază de parcare gratuită!

Stagiunea de Jazz și Literatură este un eveniment inclus în proiectul #100ani100concerte organizat de UCIMR și finanțat de Primăria Sector 1 Bucureşti prin Centrul Cultural al Sectorului 1.

Un eveniment recomandat celor peste 18 ani, Qreator fiind un loc de întâlnire și pentru adulții fumători (viitori) utilizatori de IQOS.

Pentru că de multe ori jazz-ul și literatura împărtășesc teritorii comune, pentru că nu o dată autorii de literatură sunt mari ascultători de jazz, iar creatorii de improvizații sonore își găsesc adesea inspirația în pasionante lecturi și din multe, multe alte motive am creat această stagiune „VerSETS of Jazz” la Qreator.